Well-being

Telefoon Verstoppertje

132%

Als 50 mensen hun telefoon een maand lang hun telefoon 24 uur per week verstoppen, dan doen we het allemaal!


  • Done

    To go

  • 100

    Target

  • 132

    Participants

Project Starter

Vivian Vos

Short description:

Het is tijd om aandacht te besteden aan jouw aandacht en eens even verstoppertje te spelen met je telefoon. Met deze maand Verstoppertje spelen willen we de drempel verlagen om even zonder de aandacht van je telefoon te overleven.

Sign up opens: 24 May 2017

Sign up closes: 28 May 2017

Hashtags:

telefoonverstoppertje

Goal / impact

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, wie niet weg is is gezien! Aan de eerste campagne van Verstoppertje deden 130 mensen mee, die allemaal het gevoel delen dat ze onder de plak zitten bij hun telefoon. Heb jij je telefoon ook in je hand als je door je huis loopt? Voel je ‘m trillen in je zak, ook al komt er niks binnen? Staar je grijze vinkjes blauw in Whatsapp? Dan ben jij er ook zo één. Daarom gaan we nóg een maand lang oefenen met even zonder doen. Welgeteld 24 uur in één week. Zonder telefoon. Idealiter laat je iemand anders je telefoon verstoppen. Alleen van de gedachte dat iemand anders onze telefoon gaat wegleggen krijgen we al een onaangenaam gevoel. Precies daarom willen we het doen. Overtuigd? Meld je hieronder aan vóór 31 mei en deel je bericht met #telefoonverstoppertje. Zo kunnen we je laten zien hoeveel anderen tegelijk met jou dit experiment aangaan.

Als 50 mensen hun telefoon een maand lang hun telefoon 24 uur per week verstoppen, dan doen we het allemaal!

Other comments

Lees hier de vijf nieuwsbrieven met tips en artikelen van de eerste campagne van Verstoppertje: https://www.getrevue.co/profile/Verstoppertje Dit project is gestart door Barbara en Robin.