Consumption

DE WEESPER BOX

396%

Wanneer 50 huishoudens aangeven mee te doen aan De Weesper Box, gaan we zo snel mogelijk na Pasen in productie. En staat de eerste Box snel op jullie aanrecht!


  • Done

    To go

  • 50

    Target

  • 198

    Participants

Project Starter

didi feuth

Short description:

DE WEESPER BOX is een tijdelijk initiatief om onze lokale ondernemers te steunen. We bieden een strippenkaart aan op DE WEESPER BOX zodat je tot begin juni elke week de lekkerste basisproducten uit je buurt ontvangt. Je kunt zelf kiezen of je de box 4, 6 of 8 keer wilt ontvangen. Jullie steun gaat rechtstreeks en volledig naar de ondernemers.

Sign up opens: 10 Apr 2020

Sign up closes: 13 Apr 2020

Hashtags:

weesperbox supportyourlocalsnl

Goal / impact

Steek de Weesper ondernemers een hart onder de riem, in deze bizarre tijd. Voor je wc papier zul je nog gewoon naar je supermarkt moeten, maar wij zorgen met DE WEESPER BOX voor de volgende basisproducten:

1. Groente - Zorgboerderij Hoogerlust

2. FruitBOZ Versmarkt

3. Brood - Ons Backhuys

4. ZuivelMoma

5. Kaas - De Groene Griffioen

6. Eieren - Zorgboerderij Hoogerlust

7. Vlees(waren) - Slagerij van Donk

8. Bier - Wispe Brouwerij

9. Verrassingsproduct - elke week voegen we een product van een andere lokale ondernemer toe, zodat we zoveel mogelijk ondernemers onder de aandacht brengen bij jullie.


Hoe dan?

· DE WEESPER BOX kost €40

We rekenen even met je mee:

4 boxen komt in totaal neer op €160

6 boxen op een totaal van €240

8 boxen op €320

· We vragen vooraf om jullie commitment voor meerdere boxen, zodat we de ondernemers zekerheid kunnen geven dat hun inzet niet voor niets gaat zijn.

· Contactloze betaling (Pinnen of Tikkie) en uitgifte (drive-in)

· Op vrijdagen is DE WEESPER BOX met gepaste afstand af te halen bij de Wispe-Drive-In op de Herengracht 16, bij de kerk.

· Afhalen kan tussen 11:00 en 15:00 uur


Hopelijk zetten we massaal de schouders eronder en kunnen we in de zomer weer volop genieten van onze mooie en gezonde stad!

Wanneer 50 huishoudens aangeven mee te doen aan De Weesper Box, gaan we zo snel mogelijk na Pasen in productie. En staat de eerste Box snel op jullie aanrecht!

Other comments

Deel dit initiatief dit weekend met zoveel mogelijk mensen, dan ben jij onze lokale held!


Let op: door deel te nemen aan dit project, geef je toestemming aan de project starter - Didi Feuth - om via de mail contact met je op te nemen.