Community

Feel Good Do Good

14%

Als 50 mensen toezeggen mee te doen met deze challenge, dan doen we het met zijn allen


  • 2 weeks

    To go

  • 50

    Target

  • 7

    Participants

Take Part

Short description:

Wist je dat… jij precies datgene hebt wat er nodig is om de wereld een beetje mooier te maken? Klinkt overweldigend hè? Laten we daarom klein beginnen. We gaan met zijn allen ‘acts of kindness’ delen om iemand een glimlach op het gezicht te toveren! Met iedere ‘act of kindness’ die jij deelt, maak je de wereld een beetje mooier. Hoe meer ‘acts of kindness’ hoe meer mensen geïnspireerd worden om te hetzelfde te doen. Dit klinkt niet alleen goed maar is ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd (http://www.actionforhappiness.org/search?s=kindness).

Hashtags:

makekindnessgreatagain

Goal / impact

50 mensen maken de wereld een beetje mooier en doen mee met de ‘Feel Good Do Good - Make Kindness Great Again’ dag. Op deze dag (zaterdag 10 juni 2017) gaan we met elkaar de straat op om zoveel mogelijk ‘acts of kindness’ te delen met onbekenden. Een dag vol plezier, positieve verandering, vriendelijkheid en geluk. Doe je mee? Mocht je zaterdag 10 juni niet kunnen, niet getreurd. Je kan elke dag en overal 'acts of kindness' delen. #MakeKindnessGreatAgain. DE WERELD EEN BEETJE MOOIER MAKEN IN DRIE STAPPEN: 1) Met de ‘acts of kindness’ op de Action for Happiness kaartjes kun je de mensen om je heen een glimlach bezorgen. Laat je inspireren door de voorbeelden op de kaartjes of bedenk zelf een ‘act of kindness’; 2) Laat het kaartje achter of geef het kaartje door aan de persoon die jouw ‘act of kindness’ heeft ontvangen. 3) Deel jouw ‘act of kindness’ op social media #MakeKindnessGreatAgain

Als 50 mensen toezeggen mee te doen met deze challenge, dan doen we het met zijn allen

Other comments

De Feel Good Do Good – Make Kindness Great Again Challenge wordt georganiseerd door Action for Happiness Nederland, chapter van de wereldwijde non-profit organisatie Action for Happiness. Action for Happiness is in 2010 mede opgericht door Professor Lord Richard Layard, grondlegger van de ‘happiness economics’. Wat organisch begon als een kleine groep mensen met de krachtige missie: ‘creating a happier world’, is uitgegroeid tot een wereldwijde movement. In 2015 heeft Layard, happiness entrepreneur Asha Lalai gevraagd om een in Nederland een ​​uniforme beweging te creëren. Als gevolg hiervan werd op 20 maart 2016, de Internationale Dag van Geluk, Action for Happiness Nederland gelanceerd. Asha: “Wij onderschrijven de missie van Action for Happiness maar richten ons in het bijzonder op het geluk in Nederland. Wij helpen mensen om een fundamenteel verschil te maken en samen actie te ondernemen voor een gelukkige samenleving door hun eigen geluk én dat van anderen te versterken.”

Additional image not found.
Image